Europcar Sverige inngår avtale med Hypergene

Bilutleiefirmaet Europcar Sverige har inngått en avtale om å begynne å bruke Hypergene i virksomheten sin. De ønsker først og fremst å kunne arbeide med budsjett og prognose i produktet.

«Vi så et stort potensial i Hypergene og ser nå frem til å frigjøre tid, øke datakvaliteten og få en enklere håndtering av budsjett- og prognoseprosessen», sier Susanna Magnusson i Europcar.

Europcar Sverige er et av Sveriges ledende bilutleiefirmaer med 5000 biler og 135 hentesteder. Europcar i Sverige drives av Europeisk Biluthyrning AB, som er et heleid datterselskap av Volkswagen Group Sverige – også kunder av Hypergene.

Kort fortalt om Hypergene

Hypergene er et nettbasert planleggings-, oppfølging - og analyseprodukt. Med vår hjelp kan organisasjoner drive med målstyring, og oppnå et nytt og høyere nivå i gjennomføring og effektivitet.

Nøkkelen er et produkt som består av tre interaktive og brukervennlige moduler: målstyring, budsjettering & prognosering og oppfølging & analyse. Hver modul står seg godt på sine egne meritter, og sammen skaper de en komplett løsning for virksomhetsstyring.

Hypergene er et svensk selskap med mer enn 150 medarbeidere, og har blitt anerkjent som ‘Marathon Gazelle of the Year´ i 2014 av Dagens Industri, en av Sveriges toneangivende finansaviser. I det samme året anerkjente Computer Sweden Hypergene som en av Sveriges mest interessante og innovative teknologiselskaper.

Mer om oss

Kontakt oss

Sentralbord: +46 (0)40 661 1000
e-post: fornavn.etternavn@hypergene.se

Informasjonsskranke (kundestøtte for registrerte kunder)
Tlf: +46 (0)40 661 1080
e-post: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Fellesskap for våre brukere

Flere kontakter