Innbydelse til seminar og mingel 15. februari

Hjertelig velkommen til et seminar om digitaliseringens muligheter for virksomhetsstyring. Bak innbydelsen står Hypergene, som nå etablerer seg i Norge med sitt webbaserte produkt for virksomhetsstyring, planlegging, oppfølging og analyse. Seminaret arrangeres i samarbeid med Business Sweden og vår norske partner Arribatec.

Seminaret finner sted på den svenske ambassadens residens med ambassadør Axel Wernhoff som vert. Vi henvender oss til økonomisjefer og andre beslutningstagere i både privat og offentlig sektor.


Programmet i korthet:
● Integrert virksomhetsstyring anno 2018, – fra teori til digitale styringsprosesser. I dette foredraget vil Bo Hjort Christensen rette søkelyset mot hvordan den tunge trenden mot økt grad av digitalisering også treffer virksomhetens styringssystem og styringsprosesser. Tiden er overmoden. Sivilingeniør og Bedriftsøkonom Bo er høyskolelektor ved BIs institutt for ledelse og organisasjon. I tillegg har han en omfattende praksis som skribent, rådgiver og foredragsholder.

● Representanter fra Høyskolen i Oslo og Akershus forteller om deres løsning fra Hypergene – men også om deres omfattende anskaffelser, der Hypergene ble sammenlignet med globale og lokale programvarefirmaer innen Business Intelligence og virksomhetsstyring. 

● Hypergene forteller om hvordan et stort antall organisasjoner allerede jobber med deres løsning for å få ny kraft i sitt arbeid. Vi avslutter med mingling og noe godt å spise og drikke i residensen.

Tid: 15. Februar 2018, kl 14–16
Address: Inkognitogaten 27
Meld deg på med navn og e-postadresse til oslo@business-sweden.se

Velkommen skal dere være!

Sentralbord

+46 (0)40 661 1000


Kontakt

Kort fortalt om Hypergene

Hypergene er et nettbasert planleggings-, oppfølging - og analyseprodukt. Med vår hjelp kan organisasjoner drive med målstyring, og oppnå et nytt og høyere nivå i gjennomføring og effektivitet.

Nøkkelen er et produkt som består av tre interaktive og brukervennlige moduler: målstyrningbudsjettering & prognosering og oppfølging & analyse. Hver modul står seg godt på sine egne meritter, og sammen skaper de en komplett løsning for virksomhetsstyring.

Hypergene er et svensk selskap med mer enn 150 medarbeidere, og har blitt anerkjent som ‘Marathon Gazelle of the Year´ i 2014 av Dagens Industri, en av Sveriges toneangivende finansaviser. I det samme året anerkjente Computer Sweden Hypergene som en av Sveriges mest interessante og innovative teknologiselskaper.

Mer om oss

Kontakt oss

Sentralbord: +46 (0)40 661 1000
e-post: fornavn.etternavn@hypergene.se

Informasjonsskranke (kundestøtte for registrerte kunder)
Tlf: +46 (0)40 661 1080
e-post: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Fellesskap for våre brukere

Flere kontakter