Foretaksbasert styring for virksomhet

Hypergene er en komplett løsning for virksomhetsstyringi et foretak, og støtter målstyrning, forretningsplanlegging, budsjettering/prognosering og rapportering og analyse i en enkelt løsning.

Våre forretningskunder opererer i ulike sektorer og møter ulike utfordringer. Vi kan gripe fatt i deres behov uavhengig av om de trenger å utvikle sine budsjetteringsprosesser, om de trenger å se avgjørende forretningsinformasjon vedrørende salg, eller hvis det finnes nye og viktige nøkkeltallsindikatorer som trenger å være tilgjengelig og visualisert. Vårt produkt omformer hvordan selskaper planlegger, kontrollerer og følger opp driften. Kunder kan rasjonalisere sine budsjetterings- og prognoseringsprosesser, følge opp driften ved å bruke avansert analyse- og rapporteringsutstyr og jobbe med målstyrning ved å bryte ned overordnede planer til målsetninger, nøkkeltallsindikatorer og aktiviteter i hele organisasjonen.

Gjennom å bruke en nettportal tilbyr Hypergene beslutningstagerne i din business god oversikt over driften, raskt og enkelt. Portalen presenterer finanser, nøkkeltallsindikatorer, målsetninger og forretningsplaner, som er analysert og fulgt opp på overordnede nivåer eller på detaljnivåer.

Sentralbord

+46 (0)40 661 1000


Kontakt

Kort fortalt om Hypergene

Hypergene er et nettbasert planleggings-, oppfølging - og analyseprodukt. Med vår hjelp kan organisasjoner drive med målstyring, og oppnå et nytt og høyere nivå i gjennomføring og effektivitet.

Nøkkelen er et produkt som består av tre interaktive og brukervennlige moduler: målstyring, budsjettering & prognosering og oppfølging & analyse. Hver modul står seg godt på sine egne meritter, og sammen skaper de en komplett løsning for virksomhetsstyring.

Hypergene er et svensk selskap med mer enn 150 medarbeidere, og har blitt anerkjent som ‘Marathon Gazelle of the Year´ i 2014 av Dagens Industri, en av Sveriges toneangivende finansaviser. I det samme året anerkjente Computer Sweden Hypergene som en av Sveriges mest interessante og innovative teknologiselskaper.

Mer om oss

Kontakt oss

Sentralbord: +46 (0)40 661 1000
e-post: fornavn.etternavn@hypergene.se

Informasjonsskranke (kundestøtte for registrerte kunder)
Tlf: +46 (0)40 661 1080
e-post: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Fellesskap for våre brukere

Flere kontakter