Engrossalg og distribusjon

Selskaper innen engrossalg og distribusjon opererer i markeder som krever høy effektivitet. I tillegg byr deres daglige forretningsmiljøer ofte på høye datamengder, systemløsninger for mange ulike driftssegmenter og ofte komplekse bedriftsstrukturer.

I denne konteksten kan den riktige systemstøtten skape et potensial for bedre effektivitet og mer tid for beslutningstagere til å fokusere på aktiviteter som skaper verdier.

I dag har Hypergene en rekke kunder innen engrossalg og distribusjon, deriblant restaurant- og cateringleverandøren Martin & Servera og landhandeloperatøren Granngården.

Sentralbord

+46 (0)40 661 1000


Kontakt

Kort fortalt om Hypergene

Hypergene er et nettbasert planleggings-, oppfølging - og analyseprodukt. Med vår hjelp kan organisasjoner drive med målstyring, og oppnå et nytt og høyere nivå i gjennomføring og effektivitet.

Nøkkelen er et produkt som består av tre interaktive og brukervennlige moduler: målstyring, budsjettering & prognosering og oppfølging & analyse. Hver modul står seg godt på sine egne meritter, og sammen skaper de en komplett løsning for virksomhetsstyring.

Hypergene er et svensk selskap med mer enn 150 medarbeidere, og har blitt anerkjent som ‘Marathon Gazelle of the Year´ i 2014 av Dagens Industri, en av Sveriges toneangivende finansaviser. I det samme året anerkjente Computer Sweden Hypergene som en av Sveriges mest interessante og innovative teknologiselskaper.

Mer om oss

Kontakt oss

Sentralbord: +46 (0)40 661 1000
e-post: fornavn.etternavn@hypergene.se

Informasjonsskranke (kundestøtte for registrerte kunder)
Tlf: +46 (0)40 661 1080
e-post: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Fellesskap for våre brukere

Flere kontakter