Mediasektor

Mediasektoren er svært konkurransepreget og omformes i takt med digitaliseringen og behovet for nye forretningsmodeller. Dette fører også til et behov for å kontinuerlig rasjonalisere kontroller og interne prosesser for å sikre optimale prestasjoner.

Ofte innbefatter dette også et behov for fleksibilitet for å kunne håndtere endringsprosjekter raskt, og i denne konteksten er systemstøtte ofte avgjørende for suksess.

Hypergene har i dag en rekke kunder innen mediasektoren, deriblant TV4, den svenske dagsavisen Expressen og nyhetsbyrået TT. Som ett eksempel var TV4 i stand til, ved hjelp av Hypergene, å utvikle salgskontroll for å generere økte inntekter i tillegg til deres budsjetterings- og prognoseringsprosesser, noe som har ført til at de har oppnådd betydelige tidsbesparelser og et større engasjement ut i organisasjonen.

Sentralbord

+46 (0)40 661 1000


Kontakt

Kort fortalt om Hypergene

Hypergene er et nettbasert planleggings-, oppfølging - og analyseprodukt. Med vår hjelp kan organisasjoner drive med målstyring, og oppnå et nytt og høyere nivå i gjennomføring og effektivitet.

Nøkkelen er et produkt som består av tre interaktive og brukervennlige moduler: målstyring, budsjettering & prognosering og oppfølging & analyse. Hver modul står seg godt på sine egne meritter, og sammen skaper de en komplett løsning for virksomhetsstyring.

Hypergene er et svensk selskap med mer enn 150 medarbeidere, og har blitt anerkjent som ‘Marathon Gazelle of the Year´ i 2014 av Dagens Industri, en av Sveriges toneangivende finansaviser. I det samme året anerkjente Computer Sweden Hypergene som en av Sveriges mest interessante og innovative teknologiselskaper.

Mer om oss

Kontakt oss

Sentralbord: +46 (0)40 661 1000
e-post: fornavn.etternavn@hypergene.se

Informasjonsskranke (kundestøtte for registrerte kunder)
Tlf: +46 (0)40 661 1080
e-post: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Fellesskap for våre brukere

Flere kontakter