Implementering av Hypergene KOMMUNE

Når du trenger å effektivisere virksomhetsstyring ved å bruke Hypergene KOMMUNE, er vi der som din rådgiver og leverandør.

Hypergene leverer rådgivere som blir involvert i driften, og som hjelper deg å implementere Hypergene KOMMUNE effektivt. Vi har erfaring med implementeringer for kommuner i alle størrelser. Implementeringen er tilpasset hver kommunes omstendigheter og skala.

Implementering av programmer varierer i omfang avhengig av behovet for å utvikle interne prosesser samtidig med implementeringen. Finansprogrammet er vanligvis veldig enkelt å implementere, mens det vanligvis er langt mer arbeid involvert i å fullføre en implementering av programmet for Budsjettering & Prognosering.

Våre driftsrådgivere har erfaring med kommunal drift og kan komme med råd om det beste oppsettet for hele prosessen med virksomhetsstyring i kommunene. Følgelig dekker våre tjenester langt mer enn bare å implementere komplette programmer. I stedet er vårt mål å gi et veldig håndgripelig bidrag til din driftsmessige utvikling. Heller enn å avslutte ved slutten av implementeringen foretrekker vi å levere kontinuerlig støtte gjennom hele prosessen med driftsmessig utvikling.

Implementeringsprosessen for hvert program kan normalt deles opp i fire tydelige faser

  1. Oppstart og første konfigurasjon
  2. Komplett konfigurasjon
  3. Kvalitetssikring og aksepttesting
  4. Opprulling gjennom din organisasjon

Sentralbord

+46 (0)40 661 1000


Kontakt

Kort fortalt om Hypergene

Hypergene er et nettbasert planleggings-, oppfølging - og analyseprodukt. Med vår hjelp kan organisasjoner drive med målstyring, og oppnå et nytt og høyere nivå i gjennomføring og effektivitet.

Nøkkelen er et produkt som består av tre interaktive og brukervennlige moduler: målstyring, budsjettering & prognosering og oppfølging & analyse. Hver modul står seg godt på sine egne meritter, og sammen skaper de en komplett løsning for virksomhetsstyring.

Hypergene er et svensk selskap med mer enn 150 medarbeidere, og har blitt anerkjent som ‘Marathon Gazelle of the Year´ i 2014 av Dagens Industri, en av Sveriges toneangivende finansaviser. I det samme året anerkjente Computer Sweden Hypergene som en av Sveriges mest interessante og innovative teknologiselskaper.

Mer om oss

Kontakt oss

Sentralbord: +46 (0)40 661 1000
e-post: fornavn.etternavn@hypergene.se

Informasjonsskranke (kundestøtte for registrerte kunder)
Tlf: +46 (0)40 661 1080
e-post: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Fellesskap for våre brukere

Flere kontakter