Hypergene Kvalitet & Rapportering

Dette programmet forenkler arbeidet ved hjelp av en rekke nyttige funksjonaliteter som kan installeres uavhengig og kombinert med andre komponenter i Hypergene KOMMUNE.

Kommunal virksomhetsstyring involverer ulike typer rapportering og systematisk kvalitetsarbeid. Kvalitet & Rapportering forenkler denne prosessen ved hjelp av en rekke nyttige funksjonaliteter som kan installeres uavhengig og kombinert med andre komponenter i Hypergene KOMMUNE. Nye funksjonaliteter utvikles kontinuerlig.

NOE AV DEN GJELDENDE FUNKSJONALITETEN:

 • Funksjonaliteten for jevnlig virksomhetsstyring støtter oppsettet av månedlig rapportering og støttedata for foreløpige og årlige finansielle rapporter. Funksjonen effektiviserer og forbedrer kvaliteten på hele rapporteringsprosessen.

   

 • Støttefunksjoner for systematisk kvalitetsarbeid muliggjør effektive prosessoppsett for planlegging, oppfølging og analyse av kvalitetsarbeid. Kan anvendes innen en rekke ulike driftssegmenter, slik som utdanning og sosiale tjenester.

   

 • Kobler nøkkeltallsindikatorer til Kolada, og skaffer automatisk adgang til andre kommuners resultater. Denne funksjonaliteten gjør det mulig med sammenligninger og automatiske nedlastinger av kommunens historiske data.

   

 • Svært kraftfull funksjonalitet for analyse av kommunens prestasjoner sammenlignet med hele landet eller med sammenlignbare kommuner.

   

 • Prosessering av undersøkelser behandler effektivt resultatene av en kommunes ulike undersøkelser og presenterer resultater på en forståelig måte. Resultater fra undersøkelser kan transformeres til nøkkeltallsindikatorer, som kan mates inn i virksomhetsstyring, rapportering og sammenligninger.

   

 • Befolkningsstatistikk gjør informasjon om befolkningsvekst i ulike deler av kommunen tilgjengelig for alle brukere av Hypergene KOMMUNE, deriblant estimert vekst i framtiden. Denne informasjonen er verdifull for å dimensjonere og planlegge kommunale tjenester.

Sentralbord

+46 (0)40 661 1000


Kontakt

Kort fortalt om Hypergene

Hypergene er et nettbasert planleggings-, oppfølging - og analyseprodukt. Med vår hjelp kan organisasjoner drive med målstyring, og oppnå et nytt og høyere nivå i gjennomføring og effektivitet.

Nøkkelen er et produkt som består av tre interaktive og brukervennlige moduler: målstyring, budsjettering & prognosering og oppfølging & analyse. Hver modul står seg godt på sine egne meritter, og sammen skaper de en komplett løsning for virksomhetsstyring.

Hypergene er et svensk selskap med mer enn 150 medarbeidere, og har blitt anerkjent som ‘Marathon Gazelle of the Year´ i 2014 av Dagens Industri, en av Sveriges toneangivende finansaviser. I det samme året anerkjente Computer Sweden Hypergene som en av Sveriges mest interessante og innovative teknologiselskaper.

Mer om oss

Kontakt oss

Sentralbord: +46 (0)40 661 1000
e-post: fornavn.etternavn@hypergene.se

Informasjonsskranke (kundestøtte for registrerte kunder)
Tlf: +46 (0)40 661 1080
e-post: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Fellesskap for våre brukere

Flere kontakter