Behandling og planlegging av støtte for høyere utdanningsinstitusjoner

En rekke universiteter og institutter innen høyere utdanning har allerede bestemt seg for å forbedre sin virksomhetsstyring ved hjelp av Hypergene.

Løsningen hjelper beslutningstagere i hele organisasjonen til raskt å få en helhetlig oversikt over driften. Det finansielle, nøkkeltallsindikatorer, mål og forretningsplaner presenteres i en nettportal. Denne informasjonen kan så bli analysert og overvåket på overordnede nivåer eller detaljnivåer.

En kompetent plattform

Plattformen og de ulike programmene for Business intelligence muliggjør implementeringen av systemstøtte for en definert prosess og integrerte komponenter. Hvis og når behovet oppstår, kan løsningen utvides til å dekke flere programmer, samtidig som at hvert program blir gradvis forbedret og tilpasset til å passe organisasjonens spesifikke behov.

Vår brosjyre presenterer funksjonaliteten som vi har utviklet for å støtte høyere utdanningsinstitusjoner, mer detaljert. Last ned brosjyre (PDF)

Denne støtten gjør informasjon tilgjengelig, og i én enkelt løsning integrerer den prosesser som er relatert til:

  • Rapportering & analyse
  • Budsjettering & prognosering
  • Målstyrning, nøkkeltallsindikatorer og virksomhetsstyring

Sentralbord

+46 (0)40 661 1000


Kontakt

Kort fortalt om Hypergene

Hypergene er et nettbasert planleggings-, oppfølging - og analyseprodukt. Med vår hjelp kan organisasjoner drive med målstyring, og oppnå et nytt og høyere nivå i gjennomføring og effektivitet.

Nøkkelen er et produkt som består av tre interaktive og brukervennlige moduler: målstyring, budsjettering & prognosering og oppfølging & analyse. Hver modul står seg godt på sine egne meritter, og sammen skaper de en komplett løsning for virksomhetsstyring.

Hypergene er et svensk selskap med mer enn 150 medarbeidere, og har blitt anerkjent som ‘Marathon Gazelle of the Year´ i 2014 av Dagens Industri, en av Sveriges toneangivende finansaviser. I det samme året anerkjente Computer Sweden Hypergene som en av Sveriges mest interessante og innovative teknologiselskaper.

Mer om oss

Kontakt oss

Sentralbord: +46 (0)40 661 1000
e-post: fornavn.etternavn@hypergene.se

Informasjonsskranke (kundestøtte for registrerte kunder)
Tlf: +46 (0)40 661 1080
e-post: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Fellesskap for våre brukere

Flere kontakter