Kvalitet & Rapportering

Virksomhetsstyring for sentrale myndigheter involverer ulike typer av rapportering og systematisk kvalitetsarbeid.

Virksomhetsstyring for sentrale myndigheter involverer ulike typer av rapportering og systematisk kvalitetsarbeid. Kvalitet & Rapportering forenkler denne prosessen gjennom en rekke nyttige funksjoner, som kan installeres uavhengig av hverandre og kombinert med andre moduler i Hypergene. Nye funksjoner er i kontinuerlig utvikling.

Noe av den gjeldende funksjonaliteten:

  • Funksjonalitet for jevnlig rapportering støtter oppsettet av månedlig rapportering og støttende data for foreløpige og årlige finansielle rapporter. Funksjonen effektiviserer og forbedrer kvaliteten på hele rapporteringsprosessen.
  • Støttefunksjoner for systematisk kvalitetsarbeid muliggjør effektive prosessoppsett for planlegging, oppfølging og kvalitetsanalyse.
  • Prosessering av undersøkelser behandler effektivt resultatene av en offentlig myndighets ulike undersøkelser, og resultatene presenteres på en forståelig måte. Svarene fra en undersøkelse kan omformes til nøkkeltallsindikatorer for å bli matet inn i virksomhetsstyring, rapportering og sammenligninger.

Sentralbord

+46 (0)40 661 1000


Kontakt

Kort fortalt om Hypergene

Hypergene er et nettbasert planleggings-, oppfølging - og analyseprodukt. Med vår hjelp kan organisasjoner drive med målstyring, og oppnå et nytt og høyere nivå i gjennomføring og effektivitet.

Nøkkelen er et produkt som består av tre interaktive og brukervennlige moduler: målstyring, budsjettering & prognosering og oppfølging & analyse. Hver modul står seg godt på sine egne meritter, og sammen skaper de en komplett løsning for virksomhetsstyring.

Hypergene er et svensk selskap med mer enn 150 medarbeidere, og har blitt anerkjent som ‘Marathon Gazelle of the Year´ i 2014 av Dagens Industri, en av Sveriges toneangivende finansaviser. I det samme året anerkjente Computer Sweden Hypergene som en av Sveriges mest interessante og innovative teknologiselskaper.

Mer om oss

Kontakt oss

Sentralbord: +46 (0)40 661 1000
e-post: fornavn.etternavn@hypergene.se

Informasjonsskranke (kundestøtte for registrerte kunder)
Tlf: +46 (0)40 661 1080
e-post: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Fellesskap for våre brukere

Flere kontakter