Fagfolk som har tatt steget!

Er du akkurat som meg, som ønsker å være med på en spennende vekstreise i et stabilt selskap med en sterk gründerånd? Hypergene er en programvareutvikler som spesialiserer seg på Business intelligence. Vi er i sterk vekst og har kontinuerlig behov for å bringe fagfolk inn i våre ulike forretningsområder, for eksempel systemutviklere, rådgivere innen Business intelligence, driftsrådgivere, prosjektledere og selgere. Hvis du har noen av disse kompetansene og er interessert i å drive med utvikling sammen med Hypergene, nøl ikke med å kontakte oss.

Selskapet har et stort fokus på kundetilfredsstillelse og å levere løsninger med høy kvalitet, som er noe jeg virkelig verdsetter. Det å være en del av Hypergenes vekstreise er et pluss, og gir meg muligheten til å vokse sammen med selskapet.
Theres Nordblad, prosjektleder

 

Selskapet er i sterk vekst, noe som betyr at du får ta ansvar raskt, og det kjennes som det er veldig liten risiko for å havne i opptråkkede stier.
Carl Segerlund, rådgiver innen Business intelligence

 

Jeg liker å samarbeide med kundene for å hjelpe dem til å få bedre IT-support på jobben. Jobben min er konstant stimulerende og jeg får muligheten til å snakke med mange flotte kunder og kolleger hver dag.
Carina Ingesson, rådgiver innen Business intelligence

 

Det er fantastisk å være i et selskap som er i en slik vekstfase som Hypergene, og å få muligheten til å jobbe med så mange flotte folk som tilfører et utrolig pågangsmot.
Staffan Hedbrandh, forretningsleder i vestregionen

Sentralbord

+46 (0)40 661 1000


Kontakt

Kort fortalt om Hypergene

Hypergene er et nettbasert planleggings-, oppfølging - og analyseprodukt. Med vår hjelp kan organisasjoner drive med målstyring, og oppnå et nytt og høyere nivå i gjennomføring og effektivitet.

Nøkkelen er et produkt som består av tre interaktive og brukervennlige moduler: målstyring, budsjettering & prognosering og oppfølging & analyse. Hver modul står seg godt på sine egne meritter, og sammen skaper de en komplett løsning for virksomhetsstyring.

Hypergene er et svensk selskap med mer enn 150 medarbeidere, og har blitt anerkjent som ‘Marathon Gazelle of the Year´ i 2014 av Dagens Industri, en av Sveriges toneangivende finansaviser. I det samme året anerkjente Computer Sweden Hypergene som en av Sveriges mest interessante og innovative teknologiselskaper.

Mer om oss

Kontakt oss

Sentralbord: +46 (0)40 661 1000
e-post: fornavn.etternavn@hypergene.se

Informasjonsskranke (kundestøtte for registrerte kunder)
Tlf: +46 (0)40 661 1080
e-post: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Fellesskap for våre brukere

Flere kontakter