Budsjettering & Prognosering

Controllere og finansdirektører synes at budsjetterings- og prognoseringsprosesser tar for mye tid, tid som bedre kunne brukes på framtidsrettede aktiviteter. Hypergene leverer en løsning som omformer, kvalitetssikrer og effektiviserer arbeidsmetoder på noen få måneder, og som frigjør tid til å analysere og tenke framover.

Hypergene leverer effektiv støtte for budsjetterings- og prognoseringsprosesser. Det er enkelt å delegere oppgaver ut i din organisasjon og å spore forløpet når budsjetter blir laget i ulike nivåer eller enheter. Løsningen er basert på prosesstøtte—en motor for arbeidsflyt som strukturerer og overvåker oppgaver som skal bli iverksatt, og hvor de er i prosessen. Motoren for arbeidsflyt gjør det også mulig med effektiv håndtering av mange brukere.

Hypergenes integrasjon med kildesystemer som regnskap, ERP- og HR-systemer gir også brukere tilgang til sentral bakgrunnsdata til sitt arbeid. All data blir lagret, konsolidert og sporet i realtid, noe som betyr at hele organisasjonen din arbeider ut fra ett enkelt, kvalitetssikret syn på virkeligheten.  

Brukere av Hypergene arbeider driverbasert, det vil si at budsjettering utgår fra volum og pris i stedet for fra pengebeløp og regnskap. De kan starte fra artikkelnummer, ansattnummer og kundenummer— drivere av deres daglige erfaringer. Følgelig kan beløpene i budsjetter forklares enkelt og revideres automatisk når driverne forandres. Det er også enkelt å bruke formler for periodisering og kontoføring, og automatisk koble verdier til prognoser.

Å jobbe med budsjettering og prognosering i Hypergene skal være enkelt, og vi oppnår ikke dette bare gjennom effektiv prosesstøtte og omfattende funksjonalitet i integrasjonen, men fremfor alt gjennom brukervennlighet og en løsning som er enkelt oppbygd fra ende til annen. Sporbarhet av avvik, samarbeidende funksjonalitet og rollebasert rapportering og overvåkning er bare noen få eksempler på hvordan systemet forenkler ditt daglige arbeid. Modulen for budsjettering & prognosering integreres også sømløst med Hypergenes moduler for målstyring og oppfølging & analyse, noe som skaper en kraftfull enhet for virksomhetsstyring, og som muliggjør kontinuerlig og integrert kvalitets- og forbedringsarbeid i hele organisasjonen.

Innebygget støtte for:

 • Periodiseringer
 • Kontoføringer
 • Arbeidsflyt for prosesser og autorisasjoner
 • Simuleringer
 • Integrasjon med forretningssystemer
 • Rollebasert rapportering og analyse
 • Notater og kommentarer
 • Varierende periodisitet, 12 løpende måneder etc.

 

Eksempler på bruksområder:

 • Operatørbaserte adganger
 • Planlegging for HR
 • Planlegging for pengeflyt
 • Investeringer
 • Utstyr, avskrivning og nedbetaling
 • Målstyrning
 • Budsjettering & prognosering

Sentralbord

+46 (0)40 661 1000


Kontakt

Kort fortalt om Hypergene

Hypergene er et nettbasert planleggings-, oppfølging - og analyseprodukt. Med vår hjelp kan organisasjoner drive med målstyring, og oppnå et nytt og høyere nivå i gjennomføring og effektivitet.

Nøkkelen er et produkt som består av tre interaktive og brukervennlige moduler: målstyring, budsjettering & prognosering og oppfølging & analyse. Hver modul står seg godt på sine egne meritter, og sammen skaper de en komplett løsning for virksomhetsstyring.

Hypergene er et svensk selskap med mer enn 150 medarbeidere, og har blitt anerkjent som ‘Marathon Gazelle of the Year´ i 2014 av Dagens Industri, en av Sveriges toneangivende finansaviser. I det samme året anerkjente Computer Sweden Hypergene som en av Sveriges mest interessante og innovative teknologiselskaper.

Mer om oss

Kontakt oss

Sentralbord: +46 (0)40 661 1000
e-post: fornavn.etternavn@hypergene.se

Informasjonsskranke (kundestøtte for registrerte kunder)
Tlf: +46 (0)40 661 1080
e-post: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Fellesskap for våre brukere

Flere kontakter