Risikoanalyser for læresteder – digitaliser og effektiviser med rett systemløsning

Bruker dere for mye tid på risikoarbeid og risikoanalyser i verktøy som Excel? Er det vanskelig å få en rask oversikt over status på ulike fakulteter og institusjoner? Velkommen til et webinar for deg som arbeider med risikoanalyser, og har behov for å effektivisere og utvikle arbeidet.

Meld deg på! Glad man framför dator.

Innhold og agenda

Hypergene er en komplett og nettbasert støtte for virksomhetsstyring og brukes allerede i dag av mange læresteder i både Norge og Sverige for planlegging, oppfølging og analyse.

Lunds universitet bruker Hypergene for store deler av sitt arbeid, ikke minst for sin risikostyring. Gjennom flere år har de utviklet og forbedret arbeidet – og i dette webinaret forteller vi og Elisabeth Pupp, assisterende planleggingssjef ved Lunds universitet, om resultatet. Vi viser dessuten konkret hvordan Hypergene kan brukes som støtte i selve risikoarbeidet. Du kan f.eks. se hvordan Hypergene brukes under en risikodialog samt se analyserapporter om utviklingen av risikovurderinger. Du får også se hvordan arbeidet med ulike tiltak for å møte risikoene foregår.

FORELESERE

Elisabeth Pupp, biträdande planeringschef, Lunds universitet
Peter Lindbäck, senior lösningsarkitekt, Hypergene
Erik Thelander, produktchef, Hypergene

Tid og dato 

Dato: 13. mars

Tid: Kl. 10.30-11.30

Sted: Ved din pc

 

Du er hjertelig velkommen til å melde deg på! 

Sentralbord

+46 (0)40 661 1000


Kontakt