Controllerdagene 2019

Den originale Controllerkonferansen arrangeres for 22. gang. Velkommen til årets store møteplass for controllere og økonomiansvarlige.

Utbildningsdag på Hypergene.

Konferansen våren 2018 var en kjempesuksess med over 150 controllere og økonomiansvarlige tilstede, og i 2019 gjennomførs Controllerdagene for 22. gang på rad. Den røde tråden til 2019 konferansen er digital utvikling - utnyttelse av dagens nåsituasjon.

Kort fortalt om Hypergene

Vi tilbyr beslutningsstøtte for bedre virksomhetsstyring. Med dette mener vi at vi leverer et produkt for planlegging, oppfølging og analyse til virksomheter som ønsker å forbedre resultatene og bli mer effektive. Produktet vårt er tilgjengelig i form av enkeltmoduler eller som en komplett løsning for virksomhetsstyring.

Med Hypergene kan du effektivisere budsjett- og prognoseprosessene, følge opp virksomheten gjennom avanserte analyse- og rapporteringsverktøy og jobbe med målstyring gjennom en tilnærming der de ordordnede planene brytes ned til mål, nøkkeltall og aktiviteter i hele organisasjonen. Løsningen bygger på en kraftig plattform som gir muligheter for automatisk arbeidsflyt, integrasjon og rollebaserte portaler. Plattformen utgjør også et enhetlig verktøy for å presentere og distribuere informasjon fra alle de ulike delene av produktet.

Målet vårt er å bidra til mer effektiv virksomhetsstyring og at kundene våre skal oppleve tydelige forbedringer.

Tid og dato 

Den 22. og 23. mai

For mer informasjon og registrering!

 

Sentralbord

+46 (0)40 661 1000


Kontakt