Vi muliggjør mer effektiv virksomhetsstyring i Norge

Hjertelig velkommen til et frokostseminar for att bli kjent med oss på Hypergene och finne ut mer om digitaliseringens muligheter for virksomhetsstyring.

Meld deg på! Personer på Hypergene samtalar runt bord.

Hypergene er en svensk bedrift med et eget skybasert produkt for planering, oppfølging og analyse. Siden år 2000 har vi hjulpet kunder innom både offentlig og privat sektor. Nå etablerer vi oss på det norske markedet og er veldig stolte over å ha fått noen lokale kunder, blandt annet Oslo Metropolitan University. Hypergene er et selskap i vekst som tilbyr et produkt som skiller seg ut. Vi er blitt kåret til årets maraton gaselle av Svenske Dagens Industri og til et av Sveriges mest innovative teknologiselskaper av Computer Sweden.

Med Hypergene kan du effektivisere budsjett- og prognoseprosessene, følge opp virksomheten gjennom avanserte analyse- og rapporteringsverktøy. I tillegg till dette jobbe med målstyring gjennom en tilnærming der strategier og planer brytes ned til mål, nøkkeltall og aktiviteter i hele organisasjonen. Løsningen bygger på en kraftig plattform som gir muligheter for automatisk arbeidsflyt, integrasjon og rollebaserte portaler. Plattformen utgjør også et enhetlig verktøy for å presentere og distribuere informasjon fra alle de ulike delene av produktet.

Dette frokost seminariet er for deg som jobber med rådgivning og/eller opphandling innom området besluttningsstøtte og virksomhetsstyring. Vi håper at du får med deg noen gode ideer og inspirasjon til ditt fremtidige arbeid.

Vi ser fram imot å treffe deg til frokost, du er hjertelig velkommen til å melde deg på!

Tips gjerne dine kollegaer om frokostseminaret, husk bare å registrere dem.

Svar senest den 10. Mai.

Tid og dato

Dato: 29. Mai

Tid: Kl. 8.00 – 10.00

Sted: Mathallen Oslo, Vulkan 6, 0178 Oslo

Om du har noen spørsmål kontakt Franca Kellermann på franca.kellermann@hypergene.se eller +46 (0)708 81 20 81. 

Sentralbord

+46 (0)40 661 1000


Kontakt