Digitaliser forretningsplanlegging, rapportering og risikostyring – skap en mer effektiv og proaktiv planleggingsprosess

Mange kjemper med manuelle og ineffektive planleggingsprosesser, der både forretningsplanlegging og påfølgende gjennomføring og rapportering tar unødvendig mye tid. Man mangler også den tydelige forbindelsen mellom strategi, mål og aktiviteter – og kontroll på risikostyringen. Summen av dette gjør at man mister kraft i styringen.

Meld deg på! Glad man framför dator.

INNHOLD

I Hypergenes skybaserte verktøy henger alle delene av arbeidet sammen. Fra et ledelsesperspektiv får man mulighet til å skape forståelse og engasjement for forretningsplanen – men fremfor alt handling i organisasjonen som leder til målene. Fra et medarbeiderperspektiv får man muligheter til å drive aktiviteter som passer inn i planen samt følge opp og vise fremdriften. Alt skjer i en kontekst der risikostyring og rapporteringsprosesser er basert på automatiserte workflows og rollebaserte funksjoner. Dessuten er det sterke bindinger til den økonomiske planleggingen med budsjett, prognose og løpende resultater.

I dette webinaret viser vi en effektiv måte å arbeide på, og tar utgangspunkt i konkrete eksempler der kunder har fått nye muligheter til å styre virksomheten og nå målene sine. 

FORELESERE

Erik Thelander, produktsjef, Hypergene
Robin Askelöf, markedssjef, Hypergene

TID OG DATO

Dato: 11. Februar
Tid: kl. 10.00-10.45
Sted: Ved din pc


Webinarene er gratis. Innholdet er tilpasset for deg som ikke har så mye tidligere erfaring med Hypergene. Er du allerede kunde, anbefaler vi deg å se på utvalget som du finner på www.hyperuser.se.

Om å delta på et webinar
I webinaret får du en innloggingslenke til den e-postadressen du har angitt.

Du er hjertelig velkommen til å melde deg på!

Sentralbord

+46 (0)40 661 1000


Kontakt