Hypergene 17

Hypergene 17 er den siste versjonen av Hypergenes beslutningsstøtte for planlegging, oppfølging og analyse.

Nyhetene inkluderer helt nye rapporterings- og presentasjonsmuligheter, som betraktelig forenkler og kvalitetssikrer sammensetting og redegjørelse av for eksempel sifre, målsetninger, aktiviteter og virksomhetsutvikling - dessuten med muligheten for å berikes med kommentarer fra hele organisasjonen. Hypergene 17 leveres som en abonnementsbasert løsning der kunden betaler en fast avgift per måned.

Hypergene 17 kan anvendes etter organisasjonens behov; for spesifikke behov, for å forsterke effekten av eksisterende systemflora eller som en komplett løsning for virksomhetsstyring. Kundens behov og utviklingstakt bestemmer.

Skärmbild Hypergene portal för verksamhetsstyrning.

I Hypergene gjør beslutningstakere sine strategiske planer operative, arbeider med budsjett og prognose samt følger opp virksomheten gjennom avansert analyse og fleksible rapporteringsmuligheter. Alle funksjoner hviler på Hypergenes kjerne, som er den sammenhengende, tekniske innovasjon som ikke bare utgjør grunnlaget for de forskjellige produksjonsområdene, men som også virker som et sammenhengende kit for presentasjon og distribusjon av informasjon fra alle delene av produktet. 

LES MER OM PRODUKTOMRÅDENE I HYPERGENE 17:

Målstyring
Budsjett & Prognose
Oppfølging & Analyse

KJERNE/GRUNNPLATTFORM

Hypergenes funksjoner anvender en felles og kraftig kjerne som er selve stammen i produktet. Kjernen er en sammenhengende, teknisk innovasjon som ikke bare utgjør grunnlaget for de ulike produktområdene, men som også fungerer som et sammenhengende kit for presentasjon og distribusjon av informasjon fra alle delene av produktet.

Les mer om kjernen her. 

Sentralbord

+46 (0)40 661 1000


Kontakt