Foretaksbasert virksomhetsstyring slik det bør være

Hypergene forandrer på hvordan organisasjoner planlegger, kontrollerer og følger opp driften—og dermed skjerper sin konkurransedyktighet.

Kort fortalt om Hypergene

Hypergene er et nettbasert planleggings-, oppfølging- og analyseprodukt. Med vår hjelp kan organisasjoner drive med målstyring, og oppnå et nytt og høyere nivå i gjennomføring og effektivitet. Nøkkelen er et produkt som består av tre interaktive og brukervennlige moduler: Målstyring, budsjettering & prognosering og oppfølging & analyse. Hver modul står seg godt på sine egne meritter, og sammen skaper de en komplett, foretaksbasert løsning for virksomhetsstyring.

Med Hypergene effektiviserer kunder sine budsjetterings- og prognoseringsprosesser, følger opp driften gjennom avansert analyse- og rapporteringsfunksjonalitet, og jobber med målstyring på en måte som bryter overordnede planer ned i mål, nøkkeltallsindikatorer og aktiviteter i hele organisasjonen.

Hypergenes kundebase innbefatter Viking Line, Gøteborg by, SSAB, TV4, Stockholm fylkesting, Det kongelige hoff i Sverige og spillselskapet Svenska Spel. Hypergene samarbeider også med over 60 av landets kommuner.

Hypergene ble grunnlagt i 2000, er i stor vekst og har blitt anerkjent av Dagens Industri, Sveriges toneangivende og daglige finansavis, som en av hurtigvoksende ´gaseller´ åtte ganger i løpet av de siste ti årene—noe som også ledet til at det ble anerkjent som ´Marathon Gazelle of the Year´ i 2014. Dette betyr at Hypergene er det vekstselskapet i Sverige som har lyktes flest ganger å tilfredsstille de strenge kriteriene for vekst og økonomi. I det samme året anerkjente Computer Sweden Hypergene som en av Sveriges mest interessante og innovative teknologiselskaper. Høsten 2015 ble Hypergene også den nasjonale vinneren av Europe Business Awards for 2015/16.

Hypergene har sitt hovedkontor i Malmø, og er også til stede i Stockholm, Gøteborg, Skøvde og Kalmar, og sysselsetter over 150 fagfolk som dekker hele prosessen fra produktutvikling til kundestøtte.

Sentralbord

+46 (0)40 661 1000


Kontakt

Kort fortalt om Hypergene

Hypergene er et nettbasert planleggings-, oppfølging - og analyseprodukt. Med vår hjelp kan organisasjoner drive med målstyring, og oppnå et nytt og høyere nivå i gjennomføring og effektivitet.

Nøkkelen er et produkt som består av tre interaktive og brukervennlige moduler: målstyring, budsjettering & prognosering og oppfølging & analyse. Hver modul står seg godt på sine egne meritter, og sammen skaper de en komplett løsning for virksomhetsstyring.

Hypergene er et svensk selskap med mer enn 150 medarbeidere, og har blitt anerkjent som ‘Marathon Gazelle of the Year´ i 2014 av Dagens Industri, en av Sveriges toneangivende finansaviser. I det samme året anerkjente Computer Sweden Hypergene som en av Sveriges mest interessante og innovative teknologiselskaper.

Mer om oss

Kontakt oss

Sentralbord: +46 (0)40 661 1000
e-post: fornavn.etternavn@hypergene.se

Informasjonsskranke (kundestøtte for registrerte kunder)
Tlf: +46 (0)40 661 1080
e-post: servicedesk@hypergene.se

Hyperuser.se
Fellesskap for våre brukere

Flere kontakter