Foretaksbasert virksomhetsstyring slik det bør være

Hypergene forandrer på hvordan organisasjoner planlegger, kontrollerer og følger opp driften – og dermed skjerper sin konkurransedyktighet.

Två män vid en dator

Kort fortalt om Hypergene

Vi tilbyr beslutningsstøtte for bedre virksomhetsstyring. Med dette mener vi at vi leverer et produkt for planlegging, oppfølging og analyse til virksomheter som ønsker å forbedre resultatene og bli mer effektive. Produktet vårt er tilgjengelig i form av enkeltmoduler eller som en komplett løsning for virksomhetsstyring.

Med Hypergene kan du effektivisere budsjett- og prognoseprosessene, følge opp virksomheten gjennom avanserte analyse- og rapporteringsverktøy og jobbe med målstyring gjennom en tilnærming der de ordordnede planene brytes ned til mål, nøkkeltall og aktiviteter i hele organisasjonen.

Løsningen bygger på en kraftig plattform som gir muligheter for automatisk arbeidsflyt, integrasjon og rollebaserte portaler. Plattformen utgjør også et enhetlig verktøy for å presentere og distribuere informasjon fra alle de ulike delene av produktet.

Vi er et selskap i vekst som tilbyr et produkt som skiller seg ut. Vi er blitt kåret til årets raskest voksende bedrift av Dagens Industri og til et av Sveriges mest innovative teknologiselskaper av Computer Sweden. Blant kundene våre finner du ATG, Viking Line, Kungsleden, SSAB og TV4. I tillegg samarbeider vi med myndighetene, samtlige av fylkesadministrasjonene og rundt 70 kommuner i Sverige.

Målet vårt er å bidra til mer effektiv virksomhetsstyring og at kundene våre skal oppleve tydelige forbedringer.

I 2022 kjøpte Hypergene opp det tyske selskapet Proventis Proventis GmbH, som tilbyr en helhetlig løsning for prosjekt-, portefølje- og ressursstyring med sitt produkt Blue Ant.

Hypergene er i dag en nordisk-europeisk aktør med fokus på fortsatt ekspansjon og lønnsom vekst.

Fra vår kundeundersøkelse 2023:

I følge kundeundersøkelsen fra 2023 mener 93 prosent at de er i bedre stand til å ta beslutninger ved hjelp av Hypergene. 96 prosent mener at de får mer effektive planleggings- og oppfølgingsprosesser.

Ønsker du også å få bedre forutsetninger for planlegging, oppfølging og analyse? Ta gjerne kontakt, så drøfter vi det sammen!

Løsninger

Sentralbord: +46 (0)40 661 1000