Foretaksbasert virksomhetsstyring slik det bør være

Hypergene forandrer på hvordan organisasjoner planlegger, kontrollerer og følger opp driften—og dermed skjerper sin konkurransedyktighet.

Personer sitter vid bord.

Kort fortalt om Hypergene

Vi tilbyr beslutningsstøtte for bedre virksomhetsstyring. Med dette mener vi at vi leverer et produkt for planlegging, oppfølging og analyse til virksomheter som ønsker å forbedre resultatene og bli mer effektive. Produktet vårt er tilgjengelig i form av enkeltmoduler eller som en komplett løsning for virksomhetsstyring.

Med Hypergene kan du effektivisere budsjett- og prognoseprosessene, følge opp virksomheten gjennom avanserte analyse- og rapporteringsverktøy og jobbe med målstyring gjennom en tilnærming der de ordordnede planene brytes ned til mål, nøkkeltall og aktiviteter i hele organisasjonen. Løsningen bygger på en kraftig plattform som gir muligheter for automatisk arbeidsflyt, integrasjon og rollebaserte portaler. Plattformen utgjør også et enhetlig verktøy for å presentere og distribuere informasjon fra alle de ulike delene av produktet.

Vi er et selskap i vekst som tilbyr et produkt som skiller seg ut. Vi er blitt kåret til årets raskest voksende bedrift av Dagens Industri og til et av Sveriges mest innovative teknologiselskaper av Computer Sweden. Blant kundene våre finner du ATG, Viking Line, Kungsleden, SSAB og TV4. I tillegg samarbeider vi med myndighetene, samtlige av fylkesadministrasjonene og rundt 70 kommuner i Sverige.

Målet vårt er å bidra til mer effektiv virksomhetsstyring og at kundene våre skal oppleve tydelige forbedringer. I denne brosjyren kan du lese mer om hvordan vi tenker og jobber.

 

Sentralbord

+46 (0)40 661 1000


Kontakt