Det norske strømselskapet Mørenett velger Hypergene

Strømselskapet Mørenett har, etter et anbud og i samarbeid med Arribatec AS, valgt teknologiselskapet Hypergene som leverandør av virksomhets- og risikostyring.

"Vi har høye ambisjoner om å drive kraftnettet vårt så kostnadseffektivt og kvalitativt som mulig. Derfor jobber vi også kontinuerlig med forbedringer i alle deler av virksomheten. For å skape de beste forutsetningene har vi lett etter et system for virksomhets- og risikostyring og er svært fornøyde med valget av Hypergene", sier Bente Fylken, økonomisjef hos Mørenett.

Gjennom samarbeidet får Mørenett tilgang til Hypergenes skyløsning for oppfølging, analyse, målstyring, risiko og virksomhetsrapportering. I tillegg finnes det muligheter for å utvikle bruken innen budsjett og prognose. Totalt skal 30 personer bruke løsningen.

"Vi fortsetter å vokse i energisektoren i både Sverige og Norge. Det er en bransje som preges av store investeringer, høye miljøkrav og økt konkurranse, noe som innebærer at vi kan utgjøre en stor forskjell med produktet vårt for planlegging, oppfølging og analyse. Mørenett er et selskap vi ble imponert over, der ambisjonene er høye og utviklingsfokuset stort. Vi ser frem til å jobbe sammen med og bidra i den videre reisen deres", sier Peter Andersson, administrerende direktør i Hypergene. 

Hypergene har allerede en rekke kunder i den nordiske energisektoren, blant annet Lofotkraft, Göteborgs energi, Växjö Energi og Västervik Energi. En rekke kunder fra sektoren har kommet til i det siste halvåret.

Urban Bucht

Urban Bucht

Pressekontakt: Chief Executive Officer

+46 72 387 13 07 E-post Urban