Hypergene lanserer Konkurrenskraft – podkasten om fremtidens beslutninger, virksomhetsstyring og lederskap

Nå lanseres den nye podkasten Konkurrenskraft, der spørsmål om fremtidens beslutninger, virksomhetsstyring og lederskap diskuteres med spennende gjester. Podkasten gis ut av Hypergene og ledes av firmaets markedssjef, Robin Askelöf – og med foreleseren, beslutningsdoktoren og fremtidsspaneren Ari Riabacke som ekspert og fast samtalepartner. Til hver episode inviterer vi en spennende gjest som bidrar med sine perspektiver og innsikt.

I premiereepisoden prater vi med Cissi Elwin, administrerende direktør og sjefredaktør for avisen Chef. Blant de kommende gjestene finner vi blant andre Patrik Hofbauer, administrerende direktør og konsernsjef for Svenska Spel, Bino Catasús, professor ved Stockholms universitet, Ann Hellenius, CIO Scandic og medlem av regjeringens Digitaliseringsråd, samt Mats Lindgren, administrerende direktør og grunnlegger av Kairos Future.

"Alle bedrifter og organisasjoner arbeider med hvordan de skal bli mer effektive og prestere bedre, i praksis hvordan de skal styrke sin konkurransekraft. I det arbeidet er beslutninger, virksomhetsstyring og lederskap avgjørende faktorer for å lykkes. Med podkasten ønsker vi å belyse fra ulike perspektiver og inspirere til utvikling", sier Robin Askelöf.

Podkasten går av stabelen i vårt seminar under Almedalsveckan: «Fremtidens beslutninger, virksomhetsstyring og lederskap». Seminaret ble det tredje mest populære av alle 3725 arrangementer på stedet. Nå spinner vi videre på spørsmålene som ble diskutert, men i podkastformat.

"Men selv om tempoet i Almdelen inngår i spillereglene, vil mennesker også høre resonnementene bak det raske tempoet på scenen. Derfor vil vi i podkasten Konkurrenskraft utvikle og fordype oss i de spørsmålene som vekker så stor interesse – i bunn og grunn hvordan man som beslutningstaker og leder skal navigere i endring samt forholde seg til fremtiden og en overflod av informasjon", sier Robin Askelöf.

Konkurrenskraft finner du der podkaster finnes, f.eks. iTunes, Spotify, Acast, etc.

Sentralbord: +46 (0)40 661 1000