Politihøgskolen i Norge velger Hypergene for å effektivisere sin virksomhetsstyring

Politihøgskolen og Hypergene har signert en avtale om Hypergenes skybaserte løsning for beslutningsstøtte og virksomhetsstyring. Løsningen gir støtte for bl.a. økonomioppfølging, virksomhetsplan, risikoanalyser, kvalitetsrapportering og nøkkeltallanalyse bl.a. koblet til studentdata.

Innføringen inkluderer integrasjoner med seks ulike kildesystemer, deriblant økonomi- og personalsystemer. I tillegg finnes det funksjoner for å forenkle prosessen med periodiske rapporter, for eksempel tertialrapporter. I neste trinn kan Politihøgskolen også få støtte for budsjett og prognose samt håndteringen av forskningsprosjekter.

"Vi ser frem til å begynne arbeidet med Hypergene og deres norske partner Arribatec AS. Med Hypergene får vi et felles verktøy som frigjør tid for analyse og dialog med virksomheten. Vi blir det tredje norske lærestedet som har Hypergene, og ser frem til stor delaktighet i det nettverket som Hypergene og Arribatec har bygd opp for sektoren", sier Zenube Meyer, seniorrådgiver og prosjektleder på Politihøgskolen.

"Vi er veldig glad for at Politihøgskolen har valgt Hypergene, og at vi fortsetter å vokse innen sektoren i Norden. Digitaliseringen skaper mange nye muligheter, og vi er fornøyd med å kunne bidra til økt effektivisering. Totalt har vi ca. 20 læresteder som kunder, både større og mindre, og arbeider aktivt med nettverk og dialog innenfor gruppen", sier Peter Andersson, administrerende direktør i Hypergene.

Sentralbord: +46 (0)40 661 1000