Lansering av nye pakker av Hypergene

Muligheten for å skape enda raskere kundeverdier og økt interesse for å digitalisere de økonomiske og strategiske planprosessene. Det ligger bak at Hypergene nå lanserer ny emballasje av produktet. Vi stilte Erik Thelander, som er Product Director, noen spørsmål om nyhetene.

Blogginlägg Erik T NO

Hypergene har lansert ny emballasje av produktet, hvorfor da?

For oss er det alltid viktigst at våre kunder får stor og rask verdi av å bruke Hypergene. Dette inkluderer å ha en løsning som er tilpasset dine behov i dag, men også å kunne vokse til en bredere løsning i fremtiden. Du bør derfor kunne starte der du er og deretter utvikle løsningen i ditt eget tempo.

I tillegg ser vi generelt en økt interesse for å digitalisere både de økonomiske og strategiske planprosessene. Det er en tydelig effekt av at markeder og verden rundt endrer seg så raskt og så mye. Organisasjoner må kunne være mer smidige. Gjennom de nye pakkene gjør vi det enklere og mer effektivt for flere organisasjoner å kunne ta steget inn i denne viktige utviklingsreisen.

Det er tre pakker, hvordan vil du beskrive dem?

Pakkene er basert på kundeintervjuer og innsikt fra mange års arbeid med organisasjoner i alle størrelser. I utgangspunktet er det to versjoner av det vi kaller Essentials; en for de som ønsker å strømlinjeforme budsjettering og prognoser, en som lar deg transformere din strategiske planlegging. Begge er enkle å implementere, bruke og administrere. Du får også tilgang til en rekke tilleggsprogrammer, f.eks. å koble løsningen til egne BI-systemer.

I tillegg har vi den bredere løsningen som vi kaller Enterprise. Det er for organisasjoner som ønsker å få helt nye og bedre forutsetninger for å drive endring og øke sin effektivitet og kvalitet. Enterprise inkluderer en rekke funksjoner, i tillegg til alt som allerede er inkludert i Essentials for budsjettering og prognoser.

Du får for eksempel muligheten til å kombinere strategisk planlegging med budsjett og prognose, muligheten til å legge til flere driverbaserte planleggingsmodeller optimalisert for din virksomhet, ulike bransjeoptimaliserte applikasjoner, alternative hostingmiljøer osv. Kort sagt er det nesten ingenting vi kan ikke løse med Enterprise-pakken.

Hva er de største fordelene med den nye emballasjen?

Det er en rekke fordeler for deg som tenker å effektivisere planleggings- og oppfølgingsarbeidet. For det første er de et fremtidssikkert valg. For uansett hvor du starter vil du få muligheten til å utvikle løsningen etter dine behov. I tillegg kan du utvikle deg videre i den rekkefølgen du ønsker. Mange trenger først å effektivisere og automatisere sin økonomiske planlegging og oppfølging.

Start så der og legg deretter til muligheter for KPI-basert målstyring og helt nye muligheter for intern og ekstern rapportering. Alt samtidig som du hever kvaliteten på dataene dine og kan begynne å gi ledere ny og oppdatert beslutningsinformasjon. Bare for å ta noen eksempler.

Hva er neste steg for Hypergene produktutvikling og emballasje?

Vi jobber veldig tett med våre kunder i vår utvikling, alt for å sikre at vi møter de behovene som finnes. De siste årene har vi for eksempel satt mye fokus på selvbetjening og e-læring for å hjelpe kundene våre til å bli mer selvstendige. Vi fortsetter også å dra nytte av alle skyens muligheter for å effektivisere oppgraderinger, sørge for høyeste sikkerhet og gjøre produktet mer tilgjengelig for alle.

Et tilleggsområde handler selvfølgelig om maskinlæring og AI, hvor vi for tiden jobber tett med eksperter og også akademiet for å være i fase med utviklingen som skjer.

Vil du lese mer om pakkene? Det gjør du her!

 

Se en 10 minutters video demo her: