Hypergene og Deltek inngår et strategisk partnerskap i Norden

Gjennom en ny avtale med amerikanske Deltek blir Hypergene den første nordiske partneren for Deltek Partner Marketplace. Deltek er en av de globale lederne på markedet for ERP-systemer til prosjektbaserte virksomheter, og med det nye partnerskapet styrker begge selskap sitt tilbud. I starten vil fokuset ligge på produktet Deltek Maconomy og det nordiske markedet.

Mange prosjektorienterte tjenesteforetak arbeider i et miljø preget av høy endringstakt med skiftende forretningsmodeller, akselerert digitalisering, økt konkurranse og internasjonalisering. Det å arbeide agilt og effektivt med kort og langsiktig bedrifts- og økonomistyring blir derfor enda viktigere. I den sammenhengen har Deltek inntatt en markedsledende posisjon innen bedriftssystemer for tjenesteforetak med produktet Deltek Maconomy. Nå styrker de tilbudet sitt innen planlegging, oppfølging og analyse i Norden ved å inngå et partnerskap med det svenske produktselskapet Hypergene. 

"Å integrere partnere i produktene våre er en viktig strategi og noe vi investerer i fortløpende. Deltek Partner Marketplace står sentralt i denne strategien, og det er noe som gir kundene våre tilgang til løsninger som kompletterer og forbedrer deres investering i Deltek-løsninger", sier Pete Mann, Senior VP for Corporate Development & Product Alliances hos Deltek. «Hypergenes skybaserte planleggings- og analyseløsning i kombinasjon med deres dype forståelse for prosjektbaserte virksomheter gjør dem til et utmerket tilskudd til Deltek Partner Marketplace."

For Hypergene innebærer den nye avtalen at tilbudet til prosjektorienterte virksomheter kan fordypes og utvides. Målgruppen og de fleste kundene er å finne innen områder som IT- og managementkonsulenter, revisjonsbyråer, advokatbyråer, teknologikonsulenter, arkitekter, kreative byråer og forskningsvirksomheter.

"Vår løsning støtter tjenesteforetakenes økte behov for agil og proaktiv planlegging og analyse ut fra et strategisk, finansielt og operativt perspektiv. Takket være ferdige integrasjoner med Deltek Maconomy og andre ERP-systemer kan det raskt og effektivt skapes store verdier. Både vi og Deltek oppnår dermed store synergier og muligheter. Jeg er veldig glad for samarbeidet og ser frem til å jobbe sammen hos mange nye kunder", sier Stefan Kim som er salgssjef hos Hypergene og ansvarlig for partnerskapet med Deltek.

 

Kort om Deltek
Bedre programvare innebærer bedre prosjekter. Deltek er den ledende globale leverandøren av programvare og informasjonsløsninger for prosjektbaserte virksomheter. Flere enn 30 000 organisasjoner og millioner av brukere i over 80 land rundt i verden bruker Deltek til å nå nye nivåer i hvordan de planlegger, samarbeider og følger opp prosjekter. Våre ledende bransjeeksperter skaper fremgang ved å hjelpe foretak med å prestere på et nivå som maksimerer prosjektenes produktivitet og inntekter. deltek.com

Peter Andersson

VD

+46 (0)739 78 81 59 E-post Peter