Fagfolk som har tatt steget!

Er du akkurat som meg, som ønsker å være med på en spennende vekstreise i et stabilt selskap med en sterk gründerånd? Hypergene er en programvareutvikler som spesialiserer seg på Business intelligence. Vi er i sterk vekst og har kontinuerlig behov for å bringe fagfolk inn i våre ulike forretningsområder, for eksempel systemutviklere, rådgivere innen Business intelligence, driftsrådgivere, prosjektledere og selgere. Hvis du har noen av disse kompetansene og er interessert i å drive med utvikling sammen med Hypergene, nøl ikke med å kontakte oss.

Selskapet har et stort fokus på kundetilfredsstillelse og å levere løsninger med høy kvalitet, som er noe jeg virkelig verdsetter. Det å være en del av Hypergenes vekstreise er et pluss, og gir meg muligheten til å vokse sammen med selskapet.
Porträtt Therese Nordblad, Hypergene. Theres Nordblad, leveringsleder

 

Selskapet er i sterk vekst, noe som betyr at du får ta ansvar raskt, og det kjennes som det er veldig liten risiko for å havne i opptråkkede stier.
Porträtt Carl Segerlund Hypergene. Carl Segerlund, rådgiver innen Business intelligence

 

Jeg liker å samarbeide med kundene for å hjelpe dem til å få bedre IT-support på jobben. Jobben min er konstant stimulerende og jeg får muligheten til å snakke med mange flotte kunder og kolleger hver dag.
Carina Ingesson Hypergene. Carina Ingesson, rådgiver innen Business intelligence

 

Det er fantastisk å være i et selskap som er i en slik vekstfase som Hypergene, og å få muligheten til å jobbe med så mange flotte folk som tilfører et utrolig pågangsmot.
Dan BelleusDan Belleus, Head of Sales Norway

Sentralbord: +46 (0)40 661 1000