Patrik Larm rekrutteres som Chief Revenue Officer til Hypergene

Hypergene styrker ledergruppen med Patrik Larm, som går inn i rollen som Chief Revenue Officer fra og med 26. august. Patrik vil være ansvarlig for å lede og utvikle selskapets kommersielle tilbud, samt arbeidet til salgsteamet.

– Vi er et selskap i sterk vekst som arbeider for å styrke vår posisjon i det nordiske markedet ytterligere, samtidig som vi ønsker å utvikle virksomheten gjennom ytterligere oppkjøp som det vellykkede oppkjøpet vi gjennomførte i Tyskland. Med Patriks omfattende erfaring fra raskt voksende teknologiselskaper, får vi kompetansen og erfaringen som kreves for å skape gunstig utvikling sammen med kundene våre og dermed for Hypergene som selskap, sier Urban Bucht, administrerende direktør i Hypergene. 

Patrik har lang og solid erfaring innen digitalisering og ledelse av raskt voksende teknologiselskaper. Han har med suksess drevet salgs- og markedsføringsorganisasjoner i SaaS-selskaper både i Sverige og internasjonalt, blant annet hos Infogrid og Scrive. Nå kommer Patrik fra stillingen som CRO i Bright Energy AB. 

– Hypergene har en imponerende produktportefølje som utvikles kontinuerlig, og selskapet er inne i en veldig spennende fase. I det endringsorienterte miljøet som råder hos Hypergene, hvor kundeopplevelsen er i fokus, ser jeg frem til å bidra til at virksomheten kan skalere opp samtidig som vi bygger langsiktige forretningsrelasjoner, sier Patrik Larm. 

Urban Bucht

Urban Bucht

Pressekontakt: Chief Executive Officer

+46 72 387 13 07 E-post Urban