Hypergene signerer partnerskapsavtale med Lundatech

Hypergene velger Lundatech som partner for å styrke sitt tilbud innen integrasjon og databehandling. Gjennom partnerskapet begynner Hypergene å bruke Lundatechs integrasjonsplattform som en del av sitt tilbud. Plattformen gjør at Hypergene kan begynne å levere integrasjoner og databehandling til sine kunder på en ny måte.

"Arbeidet med hvordan man integrerer og behandler data er i sterk endring. Kravene til mer effektive implementeringer, økt sikkerhet og skalerbar drift øker dramatisk, ikke minst på grunn av at kildesystemene nå er i et blandet miljø av on-prem og sky. Samarbeidet med Lundatech er en del av vår strategi for å kunne tilby våre kunder de aller beste løsningene", sier Urban Bucht, administrerende direktør i Hypergene.

Lundatech er et SaaS-selskap som med produktet Business Cloud gjør det mulig å tilby komplekse integrasjonsløsninger som en kostnadseffektiv, sikker og smart tjeneste. For Hypergene vil den nye delen av tilbudet bli kalt Hypergene Integration Platform.

"Vår lidenskap hos Lundatech er å endre markedet ved å standardisere og effektivisere integrasjonsprosesser. Vi er derfor veldig stolte over at Hypergene har valgt oss som partner for å utvikle sitt tilbud innen integrasjon og behandling av data", sier Staffan Hedbrandh, administrerende direktør i Lundatech.

Hypergene er et svensk SaaS-selskap som opererer i Nord-Europa og en av de ledende aktørene innen forretningsledelse. De utvikler og leverer skybaserte løsninger for planlegging, oppfølging og analyse til rundt 500 kunder i flere markeder.

 

Urban Bucht

Urban Bucht

Pressekontakt: Chief Executive Officer

+46 72 387 13 07 E-post Urban