Semcon arbeider mer effektivt ved hjelp av Hypergene

Etter å ha innført en skybasert løsning fra Hypergene, kan Semcon nå utvikle og effektivisere sin finansielle planlegging. Løsningen ble implementert etter planen og gjør at Semcon nå kan arbeide ut ifra en planleggingsmodell der fokuset ligger på å arbeide driverbasert og med løpende prognoser.

"Vi er veldig fornøyd med valget av Hypergene. Med det nye systemet er målet å øke kvaliteten i prognosene våre, samtidig som vi bruker betydelig mindre tid på det. Kombinasjonen av dyktige konsulenter med erfaring innen finansiell planlegging og Hypergenes systemløsning har gjort at vi nå kan påbegynne ytterligere effektivisering av prosessene våre", sier Andreas Frennberg, Group Business Controller i Semcon.

Avtalen mellom Semcon og Hypergene ble undertegnet i april, og innebærer at Semcon får tilgang til Hypergenes produkt for finansiell planlegging, oppfølging og analyse. Totalt skal ca. 200 personer jobbe i løsningen, som ble satt i drift i juni.

"Det føles veldig bra å kunne ønske Semcon velkommen som kunde. De representerer en kundekategori med behov der vi kan gjøre en stor forskjell. Vi ser frem til å bidra i den videre utviklingen deres", sier Per Hidenius, administrerende direktør i Hypergene.

Semcon er et internasjonalt teknologiforetak med mer enn 2 000 medarbeidere og kunder innen for eksempel kjøretøy, energi, telekommunikasjon og livsvitenskap. De omsetter for ca. 1,9 milliarder kroner og har virksomheter på mer enn 30 steder i Sverige, Tyskland, Storbritannia, Brasil, Ungarn, India, Kina og Norge.

Sentralbord: +46 (0)40 661 1000