Hvordan digitaliseringsbølgen påvirker controller- og CFO-rollen 

Nevn ett styre eller én ledergruppe som ikke diskuterer digitaliseringens påvirkning – på bedriften og produkttilbudet, og på hvordan vi planlegger og følger opp det vi gjør. Like sikkert som at mange yrkesroller ennå ikke er oppfunnet, er det at mange i og med digitaliseringen vil få nye måter å jobbe på.

Registrer meg 24 05 30 NO Lukas Gotetzki

En av dem som har interessert seg for den digitale omveltningen, er Lukas Goretzki, professor ved Handelshøyskolen i Stockholm. Han har i flere år forsket på hvordan controllere og økonomiavdelinger blir påvirket av akkurat dette. Lukas har også undersøkt digitaliseringens effekter på budsjett- og prognosearbeidet, samt hvordan bedriftenes og organisasjonenes strategiske planleggingsarbeid utvikler og endrer seg i takt med digitaliseringsbølgen. 

I webinaret forteller Lukas Goretzki om sine forskningsresultater. Han kommer inn på controllernes fremtidige yrkesrolle, hvordan en CFO kan lede en avdeling i voldsom endring, og hvordan systemene for beslutningsstøtte påvirker og blir påvirket av utviklingen.

Webinaret holdes på engelsk.

Talare 

Lukas Goretzki, Professor of Management Accounting & Control, Handelshøyskolen i Stockholm 
Erik Thelander, Produktsjef, Hypergene 

Tid och sted

30. mai kl. 08.30-09.15
Ved din PC – vi bruker Zoom